ЕВН ще осигури дейността на абсорбаторите на влага за къщите, пострадали

...
ЕВН ще осигури дейността на абсорбаторите на влага за къщите, пострадали
Коментари Харесай

ЕВН помага за изсушаването на наводнените къщи в Камено

ЕВН ще обезпечи активността на абсорбаторите на влага за къщите, потърпевши от наводненията в община Камено, област Бургас, както и разноските, свързани с изсушаването на парцелите, оповестиха от компанията.

За задачата компанията е в контакт с кмета на община Камено господин Жельо Вардунски, с който се координират и спомагателни дейности за възобновяване на потърпевшите села като корекция на паднали огради и други

Доброволци от компанията ще се включат и в цялостната активност по възобновяване на естествения темп на живот в потърпевшите села.

Още от 2015 година в ЕВН работи стратегия за корпоративно доброволчество, в която всеки помощник получава поддръжка от компанията при полагане на непринуден труд в интерес на социална идея. До този миг сътрудниците на сдружението са осъществили над 100 доброволчески акции в деветте области на Югоизточна България, подпомагайки десетки локални общности, сдружения, читалища, просветителни и обществени заведения.

ЕВН спомага на потърпевшите села в община Камено още от първите часове на пороите, когато спешните екипи съумяха да възстановят електрозахранването в оптимално къс период макар тежките условия, в които работиха.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР